+45 50 50 74 83 sv@sus-design.dk

Mine ydelser

IDÉ- OG KONCEPTUDVIKLING
Hvem er din typiske kunde? Hvordan vil du skabe kontakt? Hvilken oplevelse vil du skabe? Hvilke medier og midler vil du bruge?

Spørgsmålene er mange, når der tænkes idé og koncept – og en god idé er altid det bedste udgangspunkt. Kunsten er, at tænke idéen videre til en unik, stærk og holdbar løsning.

Sammen skaber vi den røde tråd i din grafiske kommunikation, så dine idéer står stærkere, og du rammer rigtigt første gang.

GRAFISK PRODUKTION
Som freelance grafiker kan jeg tage hånd om det visuelle design ud fra idé og koncept. Jeg skaber en helhed i udtrykket og sammensætter farver, former, typografi og billeder, så det grafiske design passer til målgruppen.

Uanset om du har brug for et nyt logo, et banner eller en imagebrochure, er mit fokus hele tiden på at skabe en unik og stærk grafisk kommunikation, der overbeviser dine kunder og styrker relationer.

Jeg skaber et grafisk design ud fra dine tanker og idéer eller arbejder ud fra en eksisterende designmanual. Jeg sørger for at skabe eller følge den røde tråd i designet og jeg slipper ikke opgaven, før du er 100% tilfreds med resultatet.

FÆRDIGGØRELSE OG LEVERING
Har du brug for at tage hånd om dagligdagen i din virksomhed istedet for at udarbejde trykklare filer? Så kan du trygt overlade det til mig at lægge sidste hånd på dine opgaver.

Jeg har stor erfaring med færdiggørelse og levering af alt fra webgrafik og brochurer til store outdoor bannere. Jeg sørger hurtigt og effektivt for, at dine opgaver bliver gjort klar til tryk eller produktion.

Har du brug for professionel assistance i forhold til tekniske specifikationer, tager jeg også gerne kontakt til trykkeriet og får styr på det. Så er du altid sikker på et optimalt slutresultat inden for de givne rammer.

EN DEL AF HUSET
I spidsbelastninger kan det være en fordel af benytte en freelance grafiker for en kort eller længerevarende periode. Det kan være i nogle timer eller dage om ugen, ved sygdom eller i ferieperioder.

Hos mig får du en 100% effektiv og ansvarsfuld medarbejder, der kan springe til med kort varsel. Du bestemmer hvor i processen, der er brug for freelance hænder, og du betaler kun for de timer, du booker.

Som freelance grafiker er jeg vant til at jonglere med mange bolde i luften, og jeg fanger hurtigt kulturen i din virksomhed. Jeg har stor grafisk erfaring, jeg favner bredt i mine kvalifikationer og jeg yder altid mit bedste – hver gang.

HJÆLP PÅ DISTANCEN
Sidder du i en anden by, et andet land eller på et andet kontinent, og har brug for en professionel freelance grafiker? Så kan du med fordel samarbejde med mig på distancen, da jeg kan tage hånd om alt fra eget kontor.

Mailkulturen betyder, at et samarbejde på distancen sagtens kan være en stor fordel for dig. Briefing, tekst, fotos og PDF’er til korrektur og trykkeri bliver ofte sendt frem og tilbage på mail. Derfor er det ikke nødvendigt, at vi sidder under samme tag.

Når først opgaven er tydeligt defineret, og deadlines er aftalt på et telefonmøde, kan vores kommunikation efterfølgende foregå elektronisk uden problemer.

EN DEL AF ET STORT NETVÆRK
Jeg er en del af et stort solidt netværk. Sammen har vi stor viden og grafisk erfaring, og en del af os har arbejdet sammen på kryds og tværs i mange år. Vi kender hinandens kompetencer og kan derfor hyre hinanden ind efter behov.

Vi kan tage hånd om alt lige fra idé- og konceptudvikling, grafisk produktion, briefing af tekstforfatter, styling, fotografering og retouchering til dialog med trykkeriet. Vores unikke samarbejde gør, at ingen opgave er for stor.