Roll-up

Hvorfor en roll-up?

Hvis du skal skabe blikfang og branding i forbindelse med et hvilket som helst event, er en roll-up efterhånden blevet et standard produkt. Det ses oftest i forbindelse med messer rundt omkring i verdenen, men kan bruges i mange forskellige fysiske omgivelser. Det kan være i receptionen, det kan være for at markedsføre et nyt produkt, eller noget helt tredje.

Grunden til at denne type for banner oftest bruges i forbindelse med messer, er fordi de er enkle at transportere, og giver stor værdi i form af synlighed, branding og derigennem markedsføring. 

Folk kan på lang afstand enten genkende en virksomhed, eller finde ud af hvilken type af virksomhed der står på standen. Alt sammen afhænger af en klar branding.

Omgivelser

Selvom der er blevet snakket meget omkring markedsføring og synlighed i et scenarie som messer, og events, kan et banner også bruges effektivt i andre omgivelser. Det behøver ikke at være for at lære eller genkende virksomheden. I stedet kan det være en fremvisning i forbindelse med et showroom eller en flagship store. Det kan her være relevant at fremvise produkter og services, der kan blive givet til en given kunde. Skabe inspiration til fremtidige projekter der kan udarbejdes i fællesskab med kunden osv. Kun fantasien sætter grænser for hvad en roll-up kan fremvise og hvordan den kan understøtte dig og dine kunder. 

Et andet plus hvad angår omgivelserne, er mulighederne for at få vandfaste roll-ups. Dette betyder at du i teorien kan have en roll-up til et udendørs event. Det vil dog anbefales at have markedsføring mere velegnet til disse situationer, i form af fx. beachflag eller bannere. Tag kontakt for at høre mere om disse muligheder.

Roll-ups hos Sus Design

For os betyder kvalitet meget. Derfor sørger vi for at du får den bedst mulige roll-up. Printet vil blive trykt på Samba Tricot, så dit print vil stå skarpt og tydelig. Selve roll-up systemet er lavet i sølveloxeret aluminium. Sammen med de to støtter, skaber dette et solidt system, så du ikke behøver at være bange for din roll-up vælter eller på anden vis har en malfunktion. Derudover giver dens sølv eloxering et professionel og clean udseende, så du kan fremvise dig selv fra den bedst muligt. Derudover følger der en bæretaske med i købet, så du nemt og enkelt kan tage din roll-up med dig. 

Opsætning og nedpakning er nemt og enkelt. Selve systemet fylder meget lidt, og med indbygget rum til stativet bagpå, skal du ikke være bange for at det forsvinder. 

Sus Design står klar til at hjælpe dig med din fremtidige roll-up, send en mail eller ring. Hvis det driller med den grafiske opsætning, står vi også klar til at hjælpe med den del.